Alufelni VW felni, VW alufelni

A Volkswagent (Volkswagen AG) 1937-ben, Wolfsburgban, alapította a nemzetiszocialista német kormány, eredetileg a Volkswagen Bogár gyártására. Adolf Hitler arra utasította az akkori fejlesztőket, élükön Ferdinand Porschével, hogy egy KdF-Wagent, egy „népautót” tervezzenek, mely olcsó, egyszerű, de minősége verhetetlen. Pont ennek a filozófia alapján született meg a neve is, ami szabadon lefordítva „népautó”

A II. világháború alatt a vállalat hadiüzemként működött. Jogosultságot szereztek a repülőgépeken való munkákra és elkezdték a katonai terepjárók gyártását. 1942-ben a Volkswagen elnyerte a legtöbb személygépkocsit gyártó vállalat címét Németországban.

A Volkswagen konszern német autógyártó vállalat, egyike a legnagyobb autógyártó cégeknek a világon. A VW modellek dizájnja, beleértve az eredeti alufelnit, ihletet nyújt a többi autógyártónak. A modellek széles választéka és a termékek magas minősége, hozzájárultak az eladási szint meghaladásához – 2010-ben 7 millió autót értékesítettek egyenesen a vásárlókhoz.

Válasszon új alufelnit a széles kínálatunkból a közkedvelt VW autómárkájára.

VW felni, VW alufelni