Alufelni SUZUKI felni, SUZUKI alufelni

A cégalapító Suzuki Micsio első terméke,1909-ben, Hamamatse városban, egy pedál-hajtású szövőgép volt. A háború utáni első években csak ez a tevékenység volt lehetséges. Azután, ahogy az 50. években tönkre ment a gyapot piac, új gyártási lehetőségeket volt kénytelen keresni. Ugyanúgy, mint a vetélytársai abban az időben, Suzuki is elhatározta magát az autók gyártására összpontosítani. A gyártást 1939-ben indították el.

De a „know-how” hiányában, más területen kellet kezdeniük – a motorkerékpár gyártásnál. A motorkerékpár gyártását elkezdték egy Power Free néven 36 cm³-es kétütemű segédmotorral hajtott kerékpárral. Utána következet az első igazi motorkerékpár és néhány hónapon belül az első autó is, Suzulight néven.

A Suzuki vállalat, ma a negyedik legjobban árusított márka és az autók meg a kerékpárgyártáson kívül, a vontatott hajó motorokra, könnyű négykerekűekre és motorcsónakokra összpontosít.

Egészítse ki a japán dizájnját korszerű alufelnivel és válasszon új alufelniket a széles kínálatunkból az ön SUZUKI autómárkájára.

SUZUKI felni, SUZUKI alufelni